Dolar Yorumları / Acar Menkul – (27.03.2025)

USDTRY

USDTRY paritesi yeni günde 37,99 seviyesinde seyrediyor. Dolar Türk Lirasında bu ay görülen % 4,16’lık artıştan sonra 38,00 civarındaki hareketini sürdürdüğü görülüyor. Kurda 37,50 destek, 38,20 ilk plandaki direnç seviyeleri olarak izlenebilir. A.B.D. Dolar Endeksinin (bugün itibariyle 08:46) 104,344 seviyesinde olduğu görülüyor.

Son bir ayda % – 2,28 oranında geri çekilen dolar endeksinde son 5 günde % 0,54 oranında artış olduğu görülmüştür. Bugün yurt içinde işsizlik oranı, haftalık para ve banka istatistikleri, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu ara toplantı özeti, yurt dışında ise ABD’de büyüme önemli veriler arasında yer alacak.

Kaynak: Acar Menkul Günlük Bülteni

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!