Hisse Tavsiye Listesi / Şeker Yatırım – (14.10.2024)

BIST100 Günlük Yorum

BIST 100 Endeksi, haftanın son işlem gününde 8.836-9.080 bandında volatil seyir izleyerek günü %0,98 kayıpla günü 8.876,22 puandan tamamladı. Bugün endekste satışlar tepki alımları ile karşılandığı takdirde ilk etapta 9.000 direnç bölgesinin üzerine çıkmasını sonrasında hedefinin 9.200 seviyeleri olması beklenebilir. Ancak, geçtiğimiz hafta taban oluşturma çabalarının yetersiz olduğu endekste bugün satış dalgasının devam etmesi durumunda gün içinde ilk destek noktası olarak 8.750 seviyesini takip ediyor olacağız. 8.750 seviyesi ve aşağısındaki hareketlilikte satış baskısının daha da hızlanması beklenebilir.

Endeksin günlük grafiğinde teknik göstergelerini incelediğimizde genelinin negatif olmasıyla birlikte kısa vadeli indikatörlerin aşırı satımda olmasına rağmen güçlü bir geri dönüş yapamıyoruz. Endeksin gün içerisinde 8.750 seviyesine doğru gerilemeleri alım fırsatı olarak, 9.000 seviyelerine doğru yükselişleri ise kar satışı olarak değerlendirilebilir. Endeksin güne yatay bir seyirle başlangıç yapmasını, sonrasında gelebilecek satış dalgasının tepki alımları ile karşılanması durumunda yükseliş çabasında olmasını bekleriz.

Hisseler İçin “AL/SAT-TUT” Tavsiyeleri

Kaynak: Şeker Yatırım Tavsiye Listesi

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!