Hisse Tavsiye Listesi / Şeker Yatırım – (11.10.2024)

BIST100 Günlük Yorum

BIST 100 Endeksi, Perşembe günü 9.176 seviyesine kadar yükselmesine rağmen bu seviyeden satış baskısının hızlanmasıyla birlikte günü %1,84 kayıpla seans içerisinde gördüğü en düşük seviye olan 8.964,10 puandan tamamladı. Bugün endekste satışlar tepki alımları ile karşılandığı takdirde ilk etapta 9.150 direnç bölgesinin üzerine çıkması sonrasında hedefinin 9.200 seviyeleri olması beklenebilir. Ancak, gün içerisinde satış dalgasının hızlanmaya devam etmesi Endeksin 8.900 desteğinin altına sarkması beklenebilir. 8.900 seviyesi ve aşağısına doğru yaşanabilecek geri çekilmelerde satışların 8.750 seviyelerine kadar devam edebilir.

Endeksin günlük grafiğinde teknik göstergelerini incelediğimizde kısa vadeli indikatörlerin aşırı satım bölgelerine yaklaştığını gözlemliyoruz. Endeksin gün içerisinde 8.900 seviyesine doğru gerilemeleri alım fırsatı olarak, 9.200 seviyelerine doğru yükselişleri ise kar satışı olarak değerlendirilebilir. Endeksin güne tepki alımları ile başlamasını, sonrasında gelebilecek kar satışlarının karşılanması durumunda ise yükseliş çabasını sürdürmesini bekliyoruz.

Hisseler İçin “AL/SAT-TUT” Tavsiyeleri

Kaynak: Şeker Yatırım Tavsiye Listesi

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!