IEYHO Teknik Analizi / A1 Capital – (9.10.2024)

IEYHO

Teknik Görünüm

• Orta vadeli yükselen kanal içeresinde hareket eden hisse 10.02 seviyesini test etmesinin ardından geri çekilerek yükselen kanal dışına çıkıyor.

• Önemli bir destek seviyesi olan 7.58 üzerinde hareket eden hisse hacminin de azalması ile geri çekilmenin ardından 22 ve 50 günlük ortalamasının altına inmiş durumda.

• Teknik göstergelere bakıldığında genelinin yönünü aşağıya çevirdiğini gözlemliyoruz. Dolayısıyla hissede hareketin yavaşlayacağını düşünüyoruz.

• Bu noktada 7.58 seviyesi önemini gösteriyor. Bu seviyenin kırılması halinde zaten kanal dışına çıkan hissede satış baskısı hız kazanabileceğinden 6.65 seviyesine kadar geri çekilmenin devamı yaşanabilir.

• Dolayısıyla ilk destek seviyesi olan 7.58 aynı zamanda stoploss seviyesi olarak da kullanılabilir. Aynı zamanda bu seviye üzerinde kalındığı taktirde yeni alım ve eklemeler yapılabilir.

• Taban oluşturma çabası içinde olan hisse yukarı yönlü bir tepki hareketi ile karşılaşır ise 8.25 seviyesi ilk direnç olarak hedeflenebilir. Yükselişin devamı doğrultusunda 11.60 seviyesi orta vadeli hedef olarak takip edilebilir.

DESTEK 7.58 7.32 6.93
DİRENÇ 8.25 8.70 9.10

Kaynak: A1 Capital

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!