Haftalık Hisse Önerileri / Invest AZ – (7-11 Ekim 2024)

Gelecek Haftaya Bakış

 Bu hafta hem içeride hem de dışarıda yoğun bir veri gündeminin bizleri bekliyor.

 Küreselde Euro Bölgesi perakende satışları ile Almanya’dan gelecek fabrika siparişleri rakamlarının bölgeye dair ekonomik aktivite beklentilerinde belirleyici olacağı görüşündeyiz.

 ABD’de ise enflasyon verileri ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz hafta Powell, Fed’in faiz indirimleri konusunda aceleci davranmayacağını ifade etmiş olsa da enflasyona dair gelecek veriler Fed’in atacağı adımlar ve piyasa fiyatlaması üzerinde yönlendirici olabilir.

 İçeride hazine nakit dengesi, işsizlik oranı, sanayi üretimi ve TCMB’nin piyasa katılımcıları anketi takip edilecek. Özellikle işsizlik oranı ve sanayi üretimi verileri son dönemde öne çıkan talep baskılanmasına yönelik endişeler üzerinde belirleyici olabilir.

Haftanın Hisseleri

*Tablo yer alan fiyat sütunu verileri ile diğer veriler hisselerin portföye eklendiği tarihten önceki son işlem günü kapanış verileri üzerinden hesaplanmıştır.

Kaynak: Invest AZ Haftalık Model Portföy

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!