Haftalık Hisse Önerileri / Tacirler Yatırım – (30 Eylül – 4 Ekim 2024)

Haftalık Teknik Bazlı Hisse Önerileri

Japonya’da iktidar partisinde lider değişimi Tokyo Borsası’na %5’e yakın satış getirirken, Çin ve Hong Kong’da teşvik beklentileri %3 – %6 arasında alımlar getiriyor. ABD ve Avrupa vadelileri ise yeni haftaya dengeli başlıyor. Borsa İstanbul’da 10 bin seviyesinin bir hafta boyunca her gün test edilip aşılamaması sonrasında 9.777’ye kadar geri çekilme gördük. Momentumdaki zayıflama, şirket hedefleri ve endeks hedef değerinde aşağı revizyonlar BIST’te moral kaybına neden oluyor. Bununla beraber, satışların da çok fazla derinleşmesini beklemiyoruz.

BIST 100 endeksi için 9.700, 9.540 ve 9.275 destekleri ile 9.850 ve 10.000 / 10.100 bandı direnç olarak izlenebilir. Günün ajandası sakin. Haftanın devamında içeride ve Avrupa’da enflasyon verileri, ABD’de ise istihdam verileri takip edilecek. Türkiye 5 yıl vadeli CDS primlerinin yeni haftaya 267 baz puandan başlıyor.

Kaynak: Tacirler Yatırım Haftalık Teknik Analiz Bülteni

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!