EKOS Teknik Analizi / A1 Capital – (27.09.2024)

EKOS

Teknik Görünüm

• Hisse 73.30 tarihi zirvesini test etmesinin ardından uzun vadeli düşen kanal içerisine girerek hareket ediyor.

• Buna bağlı olarak hisse fiyatı tüm ortalamaların altında kalmış durumda.

• Ancak teknik göstergeler incelendiğinde bazı kısa vadeli göstergelerin yönlerini aşırı satım bölgesinden yukarıya çevirmiş olmasını olumlu buluyoruz. Bunun yanında beş günlük seri düşüşün ardından bugün pozitife dönmesi tepki hareketinin devamının gelebileceğini düşündürüyor.

• 25.50 seviyesi ilk destek seviyesi olarak karşımıza çıkıyor. Bu seviye üzerinde mevcut pozisyonlar korunabilir. Bu seviyenin kırılması halinde satış baskısı artarak 23.50 seviyesine kadar bir geri çekilme yaşanabileceğinden yapılacak hareketlerde temkinli olunmalıdır.

• Bugün gelen tepki hareketinin devamı halinde 27.50 seviyesi ilk direnç olarak hedeflenebilir. Bu seviye üzerinde bir kapanış gerçekleşmesi alım iştahını artıracağından 29.80 seviyesine kadar yükselişin devamı beklenebilir.

• Hisse bu fiyata ulaştığı zaman düşen kanal dışına çıkmış olacağından orta vadede gap boşluğu seviyesi olan 36.82 seviyesi hedeflenebilir.

DESTEK 25.50 24.80 23.50
DİRENÇ 27.50 28.70 29.80

Kaynak: A1 Capital

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!