Kripto Para Haberleri – (27.09.2024)

Robinhood, Stablecoin Çıkarmayı Değerlendiriyor – BTC Sahipleri Kar Elde Ediyor

Robinhood, Stablecoin Çıkarmayı Değerlendiriyor

Robinhood, kendi stablecoinini piyasaya sürmeyi değerlendiriyor ve bu da kripto para sektörüne daha fazla giriş anlamına geliyor. Bloomberg’e göre bu hamle, Robinhood kullanıcılarına istikrarlı bir dijital varlık sunmayı amaçlıyor ve Bitcoin gibi volatil kripto para birimlerine göre daha fazla istikrar sağlıyor. Robinhood’un stablecoini, fiyat dalgalanmalarını azaltmak için ABD doları gibi bir istikrarlı varlığa bağlı olacak. Eğer bu stablecoin piyasaya sürülürse, Robinhood’un finansal ürün yelpazesini genişleterek, kullanıcıların işlemler ve yatırımlar için daha istikrarlı bir dijital varlık arayışına yanıt verebilir.

BTC Sahipleri Kar Elde Ediyor

Bitcoin’in fiyatı 65.000 doların üzerine çıktığı için Bitcoin sahiplerinin %90’ından fazlası şu anda kârda. Bu önemli fiyat artışı, Bitcoin’in önceki durgunluk ve düşüş döneminden sonra güçlü bir toparlanma evresinde olduğunu gösteriyor. Artan yatırımcı güveni, piyasada hakim olan yükseliş hissiyatıyla kendini gösteriyor.

Ethereum ETF’leri, Ağustostan Bu Yana En İyi Günü Geçirdi

Ethereum spot ETF’leri, ağustostan beri en iyi gününü geçirerek 62 milyon dolarlık giriş kaydetti. Bu önemli toparlanma, haftalarca süren kayıpların ardından geliyor ve yatırımcıların Ethereum’a olan iyimserliğinin yenilendiğini gösteriyor. WTF yatırımlarındaki artış, Ethereum’un uzun vadeli beklentilerine olan güveni ve güçlü kullanım durumlarına ve yaklaşan teknolojik yükseltmelere dayanıyor. ETF yatırımlarındaki artış, Ethereum’u dijital para birimi alanında uygulanabilir bir yatırım varlığı olarak olumlu bir gelişme çerçevesinde ortaya koyuyor.

BNY, SEC Tarafından Kripto Custody için Onaylandı

BNY Mellon, SEC’ten Bitcoin ve Ether ETF’lerinin ötesinde geniş bir dijital varlık yelpazesi için saklama hizmetleri sunma onayı aldı. Bu onay, dijital varlık saklama hizmetlerinin yerleşik finansal kuruluşlar tarafından kabul edilmesinin artan düzenleyici kabulünü gösteriyor. SEC Başkanı Gary Gensler, BNY Mellon’un yapısının, kripto saklama alanına girmek isteyen diğer finansal varlıklar için bir model teşkil edebileceğini vurguladı. Bu gelişme, kripto para saklama hizmetlerinin kurumsal şekilde benimsenmesinin önünü açabilir ve piyasa güvenliğini ve yatırımcı güvenini artırabilir.

Harris, Kripto Seçmenlerine Yöneliyor

Beyaz Saray yarışı son 40 güne girerken, Başkan Yardımcısı Kamala Harris, kripto para seçmenlerini çekme çabalarını yoğunlaştırıyor. Kripto topluluğunun önemli etkisini fark eden Harris, desteklerini güvence altına almayı stratejik olarak hedefliyor. Harris’in kripto savunucularıyla olan etkileşimi, bu seçmen grubunun siyasi önemini pekiştiriyor. Harris, kripto meraklılarına hitap ederek, seçim yarışında konumunu güçlendirmek için onların desteğini kullanmayı amaçlıyor ve siyasetin ve yükselen finansal teknolojilerin kesişimini vurguluyor.

Kaynak: ICRYPEX

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!