Altın Yorumları / Acar Menkul – (27.09.2024)

XAUUSD

Ons Altın , bu sabah saatlerinde $ 2666,00 seviyelerinde seyrediyor. Ons Altın Eylül ayı itibariyle % 6,49 oranında yükseliş kaydederken, bu oran sene başından bu yana değerlendirildiğinde ise % 29,21 oranında gerçekleştiği görülmekte. Değerli maden cephesinde rekor seviye $ 2685,61 seviyesine taşındı. Yükseliş isteğinin devam etmesi halinde yukarıda $ 2700 – 2725 – 2740 direnç seviyeleri göze çarpabilir. Olası geri çekilmelerde ise $ 2660 seviyesinin altına bir sarkma olması durumunda $ 2610 desteği ön plana çıkabilir.

Dün veri takviminde büyüme rakamlarını takip ettik. ABD ekonomisi, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 3 büyüdü. ABD ekonomisi, yılın ikinci çeyreğinde yüzde 3 ile tahminler dahilinde büyüme kaydetti. Bugünün gündeminde ise haftayı tamamlarken Fed’in özellikle takip ettiği PCE verileri var. Bloomberg anketinde analist tahminlerinin medyanı PCE enflasyonunun Ağustos’ta yıllık 2,3%’e kadar yavaşlaması şeklinde.

Kaynak: Acar Menkul Günlük Bülteni

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!