Dolar Yorumları / Ziraat FX – (26.09.2024)

USD/TRY

Fed yetkililerinden gelen açıklamalar gerçekleşen faiz indirimini destekleyecek şekilde gelmeye devam ediyor. Fed Yönetim Kurulu Üyesi Kugler, azalan enflasyon ve soğuyan işgücü piyasasıyla uyumlu olacak şekilde bir dizi faiz indirimi beklediğini belirtti. Dün gerçekleşen karışık kapanışın ardından Çin tarafından gelen teşvik haberlerinin de pozitif etkisiyle vadeli piyasalar bu sabah alıcılı seyrediyor. Dolar güç kazanırken on yıllık tahvil getirileri %3,78 civarında hareket ediyor.

Bugünün gündeminde ise ABD tarafında Fed Başkanı Powell’ın konuşması, dayanıklı mal siparişleri ve ikinci çeyreğine ilişkin yıllıklandırılmış çeyreklik bazda GSYH büyüme nihai verisi öne çıkarken yurt içinde ise, TSİ 14’te geçen haftaki TCMB PPK toplantısına ilişkin özet bulunuyor. Fiyatlamalar tarafında ise 34,10 seviyesinin hafif üzerindeki görünüm gün boyu devam edebilir.

Kaynak: ZiraatFX Günlük Bülten

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!