YKBNK Teknik Analizi / A1 Capital – (25.09.2024)

YKBNK

Teknik Görünüm

• Hisse 29.54 seviyesinde taban oluşturma çabasının ardından dün güçlü bir alım ile karşılaştı.

• Hisse fiyatının tüm ortalamaların üzerine çıkmış olmasını olumlu buluyoruz.

• Aynı zamanda teknik göstergeler incelendiğinde tamamının yönünü yukarı çevirmiş olması alım iştahının bir süre daha devam edebileceğini düşündürüyor.

• Ancak kısa vadeli göstergelerin aşırı alım bölgesine ilerliyor oluşu kar satışlarını getirmesi açısından göz ardı edilmemeli.

• Yükselişin devamı halinde ilk etapta 31.68 seviyesi ilk direnç olarak hedeflenebilir. Bu seviyenin aşılması ile düşen direncin de dışına çıkılacağından 33.56 seviyesine kadar yükselişin devamı beklenebilir. Ancak bu seviyelere yaklaştıkça gelebilecek kar satışlarına karşı temkinli olunmalıdır.

• Olası geri çekilme halinde ise 30.30 seviyesi ilk destek olarak takip edilebilir. Burada 29.54 seviyesi dikkat çekiyor. Orta vadede önemli konumda olan bu seviyenin üzerinde mevcut pozisyonlar korunabilirken kırılması halinde 28.40 seviyesine kadar geri çekilmenin devamı yaşanabilir.

DESTEK 30.30 29.54 28.40
DİRENÇ 31.68 32.76 33.56

Kaynak: A1 Capital

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!