Hisse Tavsiye Listesi / Şeker Yatırım – (23.09.2024)

BIST100 Günlük Yorum

BIST 100 Endeksi, haftanın son işlem gününde 9.887-10.008 aralığında volatil seyir izleyerek günü %0,76 kayıpla 9.900 puandan tamamladı. 10.000 direnç seviyelerinde kar satışları ile karşılaşan endeksin bugün gün içinde bu seviyen gelen kar satışlarını karşılaması durumunda 10.200 direncine doğru yükselişini sürdürmesi beklenir.

Gün içinde kar satışlarının devam etmesi durumunda ise alçalan kanalın üst bandına yaklaşacağından satış baskısı artacağı için ilk etapta 9840 destek seviyesini takip edeceğiz. 9.850 seviyesi ve üzerinde tutunma çabasını sürdürecek olan piyasada, bu seviyenin korunmasıyla birlikte yukarı atakların devam edeceği görüşündeyiz. Endeksin kısa vadeli teknik göstergelerine baktığımızda, endekste Cuma günü yaşanan geri çekilmenin etkisiyle göstergelerde momentum kaybı gözlemlenmektedir.

Endeksin gün içerisinde 9.850 seviyesine doğru gerilemeleri alım fırsatı olarak, 10.200 seviyelerine doğru yükselişleri ise kar satışı olarak değerlendirilebilir. Güne tepki alımları ile başlaması beklenen endeksin günün devamında ise gelebilecek satış baskısının karşılanması durumunda yükseliş çabasında olmasını beklemekteyiz.

Hisseler İçin “AL/SAT-TUT” Tavsiyeleri

Kaynak: Şeker Yatırım Tavsiye Listesi

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!