PNLSN Teknik Analizi / A1 Capital – (19.09.2024)

PNLSN

Teknik Görünüm

Hissenin orta vadede düşen kanalda hareketi sürdürdüğünü gözlemliyoruz.

• Hisse 50 günlük üssel ortalamasının altında yer alıyor olmasına rağmen son dönemki yatay seyir eşliğinde 22 günlük ortalamanın test ediliyor olmasını olumlu yorumluyoruz.

• Teknik göstergelere baktığımız zaman ise tamamının olumlu hareket ettiğini gözlemliyoruz. Kısa vadeli göstergeler son dönemki yatay hareket eşliğinde biraz güç kaybı yaşamış olmasına rağmen AL sinyalini koruyor. Orta vadeli indikatörler ise geçtiğimiz hafta ürettiği AL sinyalini muhafaza etmeye devam ediyor.

• Beklentimiz paralelinde 49.20 üzerinde mevcut pozisyonlar korunabilir. Yükselişin devamında ilk olarak 52.40 seviyesinin takip edilmesini öneriyoruz. Geçtiğimiz günlerde birden çok kez takılınan bu seviyenin aşılması alım iştahını arttıracaktır. Bu seviyeden sonra daha önce hem önemli bir destek hem de önemli bir direnç olarak çalışmış 55.60 seviyesi takip edilebilir.

• Beklentimizin aksine olası bir satış baskısı ve 49.20 seviyesinin altına düşülmesi durumunda ise 46.56 ve 44.10 seviyeleri alt destekler olarak takip edilebilir.

DESTEK 49.20 46.56 44.10
DİRENÇ 52.40 55.60 58.40

Kaynak: A1 Capital

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!