Borsa Yorumu / Gedik Yatırım – (18.09.2024)

BIST-100 Strateji

Güne alıcılı başlangıç yapan BIST 100 Endeksi, seans boyu pozitif görünümünü korudu ve %1,89 yükselişle 9.758,14 puandan günü tamamladı. Açılış sonrası hızla 9.750 direncine yönelen endeks, günün geri kalan kısmında dar bantta yatay seyir izleyerek kazançlarını korudu. Genele yayılan alımlarda hacmin düşük kalması dikkat çekti.

Teknik tarafta, kısa vadede volatilitenin yüksek kalacağını ve yön arayışının devam etmesini beklediğimiz endekste 200 günlük hareketli ortalamanın geçtiği 9.400 bölgesini ana destek olarak takip etmeye devam ediyoruz.

Gün içi 9.700 üstünde tutunması ile yükseliş eğiliminin devam etmesi beklenebilir.9.825-9.880 ilk dirençler olup yukarı yönde kırılması durumunda 9.980 seviyesine doğru alımlar güç kazanması beklenebilir. 9.700 altına sarkması ve kalıcı olması halinde 9.640 ve 9.560 yeniden ön plana çıkabilir. Bist 100 Endeks’in güne yatay başlangıç yapmasını bekliyoruz.

Günlük Hisse Senedi Önerileri

➢ Önerilerin geçerlilik süresi raporda verilen tarihle sınırlıdır. Verilen tarih içinde hedef ve stop seviyesine ulaşmayan hisseler öneri bitiş tarihindeki kapanış fiyatından kapatılmış sayılır ve bunlar için ek bir bildirim yapılmaz.

➢ Hisse seçimlerinde Teknik Analiz yöntemleri kullanılmıştır.

Kaynak: Gedik Yatırım Günlük Bülten

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!