YUNSA Teknik Analizi / A1 Capital – (16.09.2024)

YUNSA

Teknik Görünüm

• Hisse orta vadeli düşen trend eşliğinde hareket ederken 10.55 seviyesinden gelen güçlü kar satışlarına bağlı olarak düşen kanal oluşturuyor.

• Buna bağlı olarak hisse fiyatı 22 ve 50 günlük ortalamaların altına düşmüş durumda.

• Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde tepki hareketi ile karşılaşan hissenin teknik göstergelerine bakıldığında tamamının yönünü yukarı çevirmiş olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda kısa vadeli göstergelerin aşırı satım bölgesinden dönüyor olmasını ve son üç işlem gününde de 7.19 seviyesini kırmayarak bir taban oluşturma çabasında olmasını tepki hareketinin devamı açısından olumlu buluyoruz.

• 7.19 seviyesi ilk destek olarak takip edilmekle beraber bu seviye üzerinde mevcut pozisyonlar korunabilir ve yeni alım fırsatları değerlendirilebilir.

• Tepki hareketinin devamı doğrultusunda 7.59 seviyesi ilk direnç olarak hedeflenebilir. Bu seviye üzerinde bir kapanış gerçekleşmesi durumunda düşen kanalın da üzerine çıkılacağından sırasıyla 7.87 ve 8.19 seviyeleri yeni dirençler olarak takip edilebilir.

• Hareketin devamı halinde orta vadeli düşen trend seviyesi olan 9.23 seviyesi orta vadeli hedef olarak hedeflenebilir.

DESTEK 7.19 6.95 6.75
DİRENÇ 7.59 7.87 8.19

Kaynak: A1 Capital

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!