Borsa Yorumu / Gedik Yatırım – (16.09.2024)

BIST-100 Strateji

Güne yatay başlangıç yapan BIST 100 Endeksi, volatil seyir sonrası seansın son saatlerinde gelen alımlar ile günü %1,73 yükselişle 9.685,49 puandan tamamladı. Açılış sonrası 200 günlük hareketli ortalamasına doğru çekilen ve bölgeden hacim destekli alımlar ile gün içi zirve seviyesinden kapanış gerçekleşmesini olumlu olarak değerlendiriyoruz. Kısa vadede 200 günlük hareketli ortalama üstünde kapanışlarda tepki alımlarının devam etmesini beklediğimiz endekste, gün içi 9.540 seviyesini destek olarak takip edeceğiz.

Yükselişlerde 9.750 ilk direnç olup kırılması durumunda 9.840-9.880 bölgesi hedeflenebilir. Bölgeye doğru ataklar sonrası gün içi kar satışları görülebilir. Olası geri çekilmelerde 9.540 altına sarkması durumunda 9.400-9.425 ana destek bandı gündeme gelebilir. BIST 100 Endeksinin güne hafif alıcılı bir başlangıç yapmasını bekliyoruz.

Günlük Hisse Senedi Önerileri

➢ Önerilerin geçerlilik süresi raporda verilen tarihle sınırlıdır. Verilen tarih içinde hedef ve stop seviyesine ulaşmayan hisseler öneri bitiş tarihindeki kapanış fiyatından kapatılmış sayılır ve bunlar için ek bir bildirim yapılmaz.

➢ Hisse seçimlerinde Teknik Analiz yöntemleri kullanılmıştır.

Kaynak: Gedik Yatırım Günlük Bülten

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!