Borsa Yorumu / Gedik Yatırım – (12.09.2024)

BIST-100 Strateji

Gün içerisinde zayıf bir görünümün takip edildiği ve kapanışa doğru satışların hız kazandığı BIST-100 Endeksi günü %2,12 oranında bir kayıpla 9.420 puandan tamamladı. Kritik bir destek olarak izlediğimiz 200 günlük hareketli ortalamanın (9,398) test edildiği endekste toparlanma çabasında 9.500 seviyesi ilk güçlü direnç noktası olup, bu seviye üzerinde 9.600 – 9.650 aralığı ile 9.750 seviyesi direnç konumunda bulunmaktadır.

Tepki alımlarının son dönemde olduğu gibi satışlarla karşılanması halinde 200 günlük ortalama (9.398) ilk güçlü destek noktası olup, ortalama altında satışların derinleştiği görülebilir. Bu durumda 9.300 – 9.200 aralığına doğru geri çekilmeler gündeme gelebilir. Piyasa kapanışı sonrasında yurt dışındaki toparlanmanın etkisiyle BIST-100 Endeksi’nin güne pozitif bir açılışla başlamasını bekliyoruz.

Günlük Hisse Senedi Önerileri

➢ Önerilerin geçerlilik süresi raporda verilen tarihle sınırlıdır. Verilen tarih içinde hedef ve stop seviyesine ulaşmayan hisseler öneri bitiş tarihindeki kapanış fiyatından kapatılmış sayılır ve bunlar için ek bir bildirim yapılmaz.

➢ Hisse seçimlerinde Teknik Analiz yöntemleri kullanılmıştır.

Kaynak: Gedik Yatırım Günlük Bülten

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!