Hisse Tavsiye Listesi / Şeker Yatırım – (6.09.2024)

BIST100 Günlük Yorum

BIST 100 Endeksi dün 10.000 puanın üzerinde açılış gerçekleştirmesine rağmen gün boyu dalgalı seyir izleyerek günü %0,48 değer kaybı ile 9.936 puandan tamamladı. Endeks 10.000 puanın üzerini test etmesine karşın bu bölgede momentum kaybına uğramaya devam etti. Bu bağlamda bugün 10.000 seviyesi üzerinde kırılma olup olmayacağını gözlemleyeceğiz. Gelebilecek satış dalgası tepki alımları ile karşılanmadığı müddetçe 9.880 desteğine doğru geri çekilme bekleriz. 10.000 seviyesi hacim desteği ile aşıldığı takdirde endekste 10.200 direncine doğru yükseliş denemeleri görülebilir.

Teknik göstergelere baktığımızda, son üç gündür yaşanan satış baskısıyla indikatörlerde güç kaybı sürüyor. Endeksin kısa vadede 9.880 seviyesinin aşağısına doğru gerilemeleri alım fırsatı olarak, 10.200 seviyelerinin üzerine yükselişleri ise kar satışı olarak değerlendirilebilir. Güne yatay başlangıç yapması beklenen endeksin günün devamında ise gelebilecek satışların karşılanması durumunda yükseliş çabasında olmasını bekliyoruz.

Hisseler İçin “AL/SAT-TUT” Tavsiyeleri

Kaynak: Şeker Yatırım Tavsiye Listesi

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!