Hisse Tavsiye Listesi / Şeker Yatırım – (5.09.2024)

BIST100 Günlük Yorum

BIST 100 Endeksi dün gelen satış dalgasıyla 9.880 desteğine geri çekilmesine rağmen kapanışa doğru bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla birlikte kayıplarının büyük bir kısmını geri alarak günü %0,37 değer kaybı ile 9.984 puandan tamamladı. Endeksin 9.880 desteğinin üzerinde tutunmasını kısa vadeli görünüm açısından önemli bulduğumuzu bir kez daha vurgulamak isteriz. 9.880 desteği üzerinde kaldığımız müddetçe mevcut trade pozisyonlarının korunması gerektiği görüşümüzü koruyoruz. Endekste 10.200 direnci hacim desteği ile birlikte aşılmadığı takdirde yükselişlerin tepki mahiyetinde kalmasını beklemeye devam ediyoruz.

Teknik göstergelere baktığımızda, önceki günkü satış baskısını sürdürmesine rağmen Endekste dün kapanışa doğru gelen alımları ve gün içi en yüksek seviyede kapanış yapmasıyla indikatörlerde toparlanma emareleri gözlemliyoruz. Endeksin kısa vadede 9.880 seviyesinin aşağısına doğru gerilemeleri alım fırsatı olarak, 10.200 seviyelerinin üzerine yükselişleri ise kar satışı olarak değerlendirilebilir. Güne tepki alımları ile başlangıç yapması beklenen endeksin günün devamında ise gelebilecek satışların karşılanması durumunda yükseliş çabasında olmasını bekliyoruz.

Hisseler İçin “AL/SAT-TUT” Tavsiyeleri

Kaynak: Şeker Yatırım Tavsiye Listesi

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!