EUR/USD Paritesi Yorumları / İntegral Yatırım – (3.09.2024)

EURUSD paritesinde satışlar hız kazandı

EURUSD paritesin, dolar endeksinin de güç kazanmasıyla beraber aşağı yönlü hareketliliği güç kazanmıştı. Bu hafta küresel piyasalar ve EURUSD paritesi için kritik. Bugün gelecek olan ABD imalat PMI verisi ve Cuma günü gelecek olan ABD tarım dışı istihdam verisi takip edilecek. Bu veriler 18 eylül tarihinde yapılacak olan Fed faiz indiriminin tutarı hakkında bir öngörü sağlayabilir. Piyasa beklentisi Fed’in faizleri 25 baz puan indireceği yönünde. Verilerden sapmalar olması veya iyimser havanın daha da artması Fed’in 50 baz puanlık faiz indirimine gitme ihtimalini artırabilir. Piyasalarda fiyatlamalar 25 baz indirim üzerine devam ediyor. Verilerden sapmalar olmadığı sürece EURUSD paritesinde ana yön yukarı.

EURUSD Teknik Analiz: EURUSD paritesi, 1.1000 seviyesinin üzerinde tutunmaya devam ediyor. Bu seviye üzerinde gelen kapanışlar yukarı yönlü hareketliliğin sinyalleri olabilir. Yukarı yönlü hareketlilik halinde 1.1200 seviyesi tekrar test edilebilir. Öte yandan satış baskısı hissedilmesi ve 1.1040 seviyesinin kırılması durumunda 1.0950 seviyesi destek olarak takip edilebilir.

Destekler: 1.1040 / 1.0950 / 1.0800
Dirençler: 1.1150 / 1.1200 / 1.1230

Kaynak: İntegral Yatırım Forex ve VİOP Bülteni

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!