Hisse Tavsiye Listesi / Şeker Yatırım – (27.08.2024)

BIST100 Günlük Yorum

Haftanın ilk işlem gününde gün içerisinde satıcılı bir seyir izleyen BIST 100 Endeksi kapanışa doğru artan satış baskısıyla günü %1,06 kayıpla 9.565 puandan tamamladı. Endeks tepki alımlarının yetersiz kalmasıyla kritik direnç bölgesi olan 9750 seviyelerinde kalıcılık sağlayamadı. Yatay trendini aşağı kıran endeksin dalgalı seyrini bugün de devam etmesini bekliyoruz. 9750 seviyesi üzerine toparlanma olmadıkça piyasada aşağı yönde sıkışma 9420 sonrasında 200 günlük hareketli ortalaması olan 9357 bölgesine doğru artabilir.

Endeksin günlük grafikte son kapanışta görülen değer kaybının ardından tüm kısa vadeli teknik göstergeleri yönlerini aşağı çevirdiğini söylemek mümkün. Endeksin kısa vadede 9420 seviyelerine doğru gerilemeleri alım fırsatı olarak, 9750 seviyelerinin üzerine yükselişleri ise kar satışı fırsatı olarak değerlendirilebilir. Güne yatay başlangıç yapması beklenen Endeksin günün devamında ise dalgalı seyrini sürdürmesini bekliyoruz.

Hisseler İçin “AL/SAT-TUT” Tavsiyeleri

Kaynak: Şeker Yatırım Tavsiye Listesi

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!