Hisse Tavsiye Listesi / Şeker Yatırım – (26.08.2024)

BIST100 Günlük Yorum

Haftanın son işlem gününde satıcılı bir seyir izleyen BIST 100 Endeksi günü %2,55 kayıpla 9.668 puandan tamamladı. Böylelikle Endeks bir süredir takip ettiği 9750 seviyesindeki kısa vadeli destek seviyesinin altında kapandı. Bu bağlamda, güçlü tepki alımları oluşmadığı takdirde piyasadaki teknik bozulmanın artarak devam etmesi beklenebilir. Aşağı yönde kırılan 9750 destek bölgesi bu aşamada kritik direnç bölgesi olarak takip ediyoruz.

Bu bölge üzerine kalıcı bir toparlanma olmadıkça piyasada aşağı yönde sıkışma ilk etapta 9500 sonrasında 200 günlük hareketli ortalaması olan 9355 bölgesine doğru artabilir. Endeksin kısa vadeli teknik göstergelerinin, günlük grafikte bazı indikatörlerin aşırı alım bölgelerinde yani destek seviyelerinde olduğunu söylemek mümkün. Endeksin kısa vadede 9.500 seviyelerine doğru gerilemeleri alım fırsatı olarak, 9750 seviyelerinin üzerine yükselişleri ise kar satışı fırsatı olarak değerlendirilebilir. Güne tepki alımları ile başlaması beklenen piyasada Endeksin günün devamında ise dalgalı seyrini sürdürmesini bekliyoruz.

Hisseler İçin “AL/SAT-TUT” Tavsiyeleri

Kaynak: Şeker Yatırım Tavsiye Listesi

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!