EKGYO Teknik Analizi / A1 Capital – (23.08.2024)

EKGYO

Teknik Görünüm

• Son haftalarda yükselen kanal içinde hareketini sürdüren hissenin kanal üst bandı testinin ardından satış baskısıyla karşılaştığını görüyoruz.

• Bu yükselen kanalda hareketin etkisiyle hissenin hem 22 hem 50 günlük ortalamalarının üstünde hareket ediyor olması pozitif görüntüye sebep oluyor.

• Teknik göstergelere baktığımız zaman ise son işlem günündeki satıcılı seyir ile beraber genelinin olumsuz seyrini gözlemliyoruz. Buna ek olarak kısa vadeli teknik göstergelerin aşırı alım yani direnç bölgesinde SAT sinyali üretmiş oluşu hissede bir doygunluk hissi ile beraber kar satışlarının görülebileceğini düşündürüyor.

• Beklentimiz doğrultusunda kısa vadeli teknik göstergelerin aşırı alım bölgesinde SAT sinyali üretmesinden yola çıkarak kar görülebileceğini düşündüğümüz hissede 11.77 seviyesi üzerinde mevcut pozisyonlar korunabilir. Ancak bu seviyenin altına düşülmesi durumunda taşınan pozisyonlarda ısrar edilmemesini öneriyoruz.

• Düşüşün başlaması ve 11.77’nin altına düşülmesi durumunda 11.43 ve 11.05 seviyeleri alt destekler olarak izlenebilir.

• Beklentimizin aksine, olası bir tepki atağında ise 12.19 ve 12.53 seviyeleri ilk ara dirençler olarak izlenebilir.

DESTEK 11.77 11.43 11.05
DİRENÇ 12.19 12.53 13.00

Kaynak: A1 Capital

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!