Kripto Para Haberleri – (22.08.2024)

FED Temmuz Tutanakları Yayınlandı – Kamala Harris’in Dijital Varlıklara Desteği

FED Temmuz Ayı Tutanakları Yayınlandı

FED’in temmuz ayı toplantı tutanakları yayınlandı. Katılımcılar politika faizini mevcut aralıkta tutma konusunda görüş birliği sağladı. Enflasyonda yukarı yönlü risklerin azaldığına inandıklarını belirttiler. Katılımcıların çoğu eylül ayında 25 baz puanlık indirimin uygun olacağını düşünüyor. Birkaç katılımcı enflasyon konusundaki son ilerlemenin ve işsizlik oranındaki artışın temmuz toplantısında 25 baz puanlık bir faiz indirimi için makul bir gerekçe oluşturabileceğini veya böyle bir hamleyi destekleyeceklerini öne sürdü.

Kamala Harris’in Dijital Varlıklara Desteği

Kıdemli kampanya danışmanı Brian Nelson, Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in dijital varlık endüstrisinin büyümesine yardımcı olacak politikaları desteklemeyi planladığını söyledi. Harris’in ekibi, daha fazla bilgi edinmek ve mevcut yönetimin düzenleyici yaklaşımına yönelik eleştirileri ele almak amacıyla kripto endüstrisiyle temas kuruyor. Kripto firmaları, politik eylem komitelerine yoğun yatırım yapıyor ve bazıları Trump’u destekliyor. Harris’in ekibi, endüstri ile ilişkileri yeniden düzenlemenin erken aşamalarında olduklarını bildirdi.

TON Blok Zincirinde Aktivite Artışı

TON blok zinciri, Masterchain üzerinde aktif adreslerde önemli bir artış gördü ve bu, Temmuz 2021’den bu yana yedi kat artışa işaret ediyor. Bu büyüme, daha yüksek kullanıcı katılımını ve genişleyen bir ekosistemi gösteriyor. Aktivitedeki bu artışın, TON tokenlerine olan talebi artırarak, bu tokenlerin işlevselliğini ve değerini artırması bekleniyor. Ağ, Telegram ile bağlantısı ve gelir paylaşım programı ile Tether’in USDT’sinin TON ağına entegrasyonu gibi çeşitli girişimlerin başlatılması nedeniyle dikkat çekiyor.

Tether, Dirhem’e Sabitlenmiş Stablecoin Başlatmayı Düşünüyor

Tether, BAE Dirhemi’ne (AED) sabitlenmiş bir stablecoin başlatmayı planlıyor ve bu, BAE’nin finansal ekosistemini güçlendirmeyi hedefliyor. Dirhem’e sabitlenmiş stablecoin, kullanıcılar için istikrar ve güven sağlayan likit AED rezervleri ile desteklenecek. Bu girişimin, uluslararası ticareti iyileştirmesi, havaleleri kolaylaştırması ve döviz dalgalanmalarına karşı bir koruma sağlaması bekleniyor. Bu hamle, BAE’de kripto benimsemesinin büyümesinin bir parçası olarak, elverişli bir düzenleyici ortam tarafından destekleniyor.

Brezilyalı Düzenleyiciden İkinci Solana ETF’sine Onay

Brezilya’nın düzenleyici kurumu, Latin Amerika’da Solana benimsenmesinde öncülük eden ülkede ikinci Solana ETF’sini onayladı. Hashdex tarafından BTG Pactual ile ortaklaşa sunulan fonun yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu onay, bölgedeki ekonomik ve politik endişeler nedeniyle Latin Amerika’da kripto para birimlerine artan ilgiyi vurguluyor. ABD’deki aksiliklere rağmen, Solana’nın popülaritesi Latin Amerika’da artmaya devam ediyor ve kripto tabanlı finansal ürünlere olan talep giderek yükseliyor.

Kaynak: ICRYPEX

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!