Hisse Tavsiye Listesi / Şeker Yatırım – (20.08.2024)

BIST100 Günlük Yorum

Haftanın ilk işlem gününe yükselişle başlayan BIST 100 Endeksi 9.796-10.061 aralığında hareket ederek günü %2,36 kazançla 10.054 puandan tamamladı. Endekste psikolojik direnç seviyesi olan 10.000 seviyesinin üzerinde kapanışı olumlu olarak değerlendiriyoruz. Ancak Endeksin yukarı ataklarını kısa vadeli yeni bir yükseliş trendine dönüştürebilmesi için 10.250 direnç bölgesinin aşılması gerektiği kanaatindeyiz.

Bununla birlikte, Endeksin günlük grafiğinde teknik göstergelere baktığımızda, indikatörlerin aşırı satım bölgelerinden destek bulmasıyla yukarı yönlü eğilimini koruduğunu söylemek mümkün. Buna karşın saatlik grafikte stokastik indikatörünün aşırı alım noktalarında olduğunu ifade edebiliriz. Endeksin kısa vadede 9.750 seviyelerine doğru gerilemeleri alım fırsatı olarak, 10.250 seviyelerinin üzerine yükselişleri ise kar satışı fırsatı olarak değerlendirilebilir. Güne pozitif başlaması beklenen Endeksin günün devamında ise dalgalı seyrini sürdürmesini bekliyoruz.

Hisseler İçin “AL/SAT-TUT” Tavsiyeleri

Kaynak: Şeker Yatırım Tavsiye Listesi

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!