Haftalık Hisse Önerileri / Phillip Capital – (12-16 Ağustos 2024)

Haftalık Model Portföy

TCELL

Son işlem haftasında endeksteki geri çekilmeye rağmen güçlü bir duruş sergilemeyi başarabilen iletişim sektörü (XILTM) %0,28 oranında değer kazanımı ile haftayı tamamlamıştı. İletişim sektöründeki alıcılı görünümde başrol oynayan TCELL son işlem haftasının genelinde %0,29 oranında değer kazanımı ile haftayı tamamladı. Hissede yeni haftada ilk etapta 100,00 TL yatay desteğini takip ediyor olacağız. 100,00 TL seviyesinin aşağı yönde kırılması durumunda 95,00 TL seviyesi destek bölgesi olarak takip edilebilir. Bu nedenle, 95,00 TL seviyesi altında zarar kes çalıştırarak 112,00 TL hedefli pozisyon alınabilir.

Hedef Fiyat: 112,00 ₺
Zarar Kes: 95,00 ₺

THYAO

Son haftada endeks genelinde etkili olan satıcılı havaya katılmayan ulaştırma sektörünün (XULAS) iyi bir performans sergilemesi ile birlikte THYAO hissesinde de pozitif bir görünüm hakimdi. Geçtiğimiz hafta beklentilerin üzerinde bir net kâr açıklayarak iyi bir performans sergileyen THYAO, haftayı 300,00 TL seviyesinde bulunan direncinin üzerinde tamamlamayı başarabildi. Hissede bu hafta 300,00 TL bölgesi üzeri tutunmaların devam etmesi durumunda alışların devam etmesini bekleriz.

Hedef Fiyat: 320,00 ₺
Zarar Kes: 287,00 ₺

TUPRS

Son işlem haftasında 157,00 TL yatay destek bölgesinden destek bularak yükselen ve endeksten pozitif ayrışan TUPRS hissesinde mevcut haftalık

kapanışı teknik açıdan olumlu olarak değerlendiriyoruz. Geçtiğimiz hafta bilançosunu açıklayan şirketler arasında bulunan hisse, hatırlatmak gerekirse operasyonel tarafta son 7 yılın en yüksek 2. çeyrek satış hacmine erişmişti. Yeni işlem haftasında piyasa koşullarının da desteği ile hissenin 168,00 TL seviyesinde bulunan direncini aşarak iyi bir performans göstermesini öngörüyoruz.

Hedef Fiyat: 176,00 ₺
Zarar Kes: 152,00 ₺

Kaynak: Phillip Capital Haftalık Model Portföy

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!