Hisse Tavsiye Listesi / Şeker Yatırım – (8.08.2024)

BIST100 Günlük Yorum

BİST 100 endeksi, dün güne 9.960 seviyesinden başladı. Güçlü yükselişle başlayan endekste, gün boyunca risk iştahı korundu. Gün içerisinde 9.900 seviyesinden destek bulan endeks %1.45 değer kazanarak 10.024 seviyesinden tamamladı. Endekste dünkü alımlar sonrasında destek bölgelerinden dönüş hareketi olduğunu izledik. Bununla birlikte, kısa vadeli göstergelerden Stochastic indikatörünün al sinyali vermesini olumlu olarak değerlendirmekteyiz.

Kısa vadeli endeksin 10.000 seviyesinin üzerinde kalmasını olumlu olarak değerlendiriyoruz. Ancak, kısa vadede endeksin 10.000 seviyesinin altında kalması durumunda 9.750 veya 9.600 seviyelerine doğru gerilemesini sürdürmesi beklenir. Endeksin kısa vadede 9.750 seviyelerine doğru gerilemeleri alım fırsatı olarak 10.250 seviyelerine doğru yükselişleri ise kar satışı fırsatı olarak değerlendirilebilir. Güne hafif alıcılı bir seyirle başlaması beklenen endeksin günün devamında ise dalgalı seyrini sürdürmesini bekliyoruz.

Hisseler İçin “AL/SAT-TUT” Tavsiyeleri

Kaynak: Şeker Yatırım Tavsiye Listesi

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!