KARSN Teknik Analizi / A1 Capital – (6.08.2024)

KARSN

Teknik Görünüm

• 17.82 seviyesinden başlayan hareketler ile satış baskısı içerisinde olan hissede, dünkü önemli güç kayıplarının ardından gap boşluğu oluşumu görüyoruz.

• Güçlü geri çekilmeye rağmen hissenin orta vadeli yükselen trendini kırmamış olmasını olumlu buluyoruz.

• Teknik göstergelere bakıldığında, genelinin yönünü yukarıya çevirdiğini görüyoruz. Aynı zamanda kısa vadeli göstergelerin aşırı alım bölgesinde olması ile güçlü kayıplarının ardından hissede tepki hareketi görülebilir.

• 13.73 seviyesi ilk destek olarak takip edilebilir. Bu seviye üzerinde mevcut pozisyonlar korunabilir. Yeni alım yapmak isteyenler için, olası geri çekilmelere karşı hisse 12.65 seviyesine kadar düşüp bir diğer gap boşluğunu doldurmak isteyebileceğinden hissede yükselişi doğrulayacak bir hareket beklemek uygun olacaktır.

• Dolayısıyla 14.27 seviyesi ilk direnç olarak takip edilebilir ve bu seviye üzerinde bir kapanış gelmesi halinde 14.64 ve 14.98 seviyeleri yeni dirençler olarak hedeflenebilir.

DESTEK 13.73 13.52 13.14
DİRENÇ 14.27 14.64 14.98

Kaynak: A1 Capital

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!