Haftalık Hisse Önerileri / Phillip Capital – (5-9 Ağustos 2024)

Haftalık Model Portföy

KOZAL

Geçtiğimiz haftanın ilk işlem günlerinde zayıf bir fiyatlama süreci geçiren KOZAL, özellikle haftanın sonlarına doğru etkili olan alışlar ile geçtiğimiz haftayı %4,38 oranında değer kazanarak kısa vadeli ortalamalarının üzerinde tamamladı. Hissede bu hafta alışların devam etmesi durumunda 25,20 TL seviyesinde bulunan yatay direnç aşılabilir ise alıcılı görünümün güç kazanmasını bekleriz.

Hedef Fiyat: 25,80 ₺
Zarar Kes: 23,10 ₺

ULKER

Son zamanlarda düzeltme eğiliminde olan ULKER, son işlem haftasında kısa vadeli ortalamalarının üzerinde tutunmayı başararak haftayı tamamladı. Hissede bu hafta ilk etapta 170,00 TL bölgesi üzeri tutunmaları takip ediyor olacağız. 170,00 TL seviyesi üzerinde güçlü fiyatlanma yapısını sürdürebileceğini düşündüğümüz hissede 182,50 TL seviyesine kadar alışlar etkili olabilir.

Hedef Fiyat: 182,50 ₺
Zarar Kes: 166,00 ₺

YKBNK

Son iki haftada bankacılık endeksindeki değer kaybının %10 seviyesine yaklaşması, BIST100 endeksinde de baskıya neden olmuştu. Son haftalarda bankacılık sektöründeki çoğu hissenin geri çekişmesine rağmen YKBNK hissesinin daha güçlü durduğunu gördük. Son işlem haftasında YKBNK piyasadan pozitif ayrışarak %2,83 oranında değer kazanımı ile haftayı tamamladı. 30,00 TL desteğinin üzerinde haftayı tamamlamış olmasını teknik açıdan olumlu olarak değerlendirdiğimiz hissede bu bölge (30,00 TL) üzeri kapanışların devam etmesi durumunda güçlü görüntünün devam etmesini muhtemel olarak görüyoruz.

Hedef Fiyat: 33,20 ₺
Zarar Kes: 30,00 ₺

Kaynak: Phillip Capital Haftalık Model Portföy

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!