Haftalık Hisse Önerileri / Phillip Capital – (29 Temmuz – 2 Ağustos 2024)

Haftalık Model Portföy

AYGAZ

Son haftalarda yatay bir görüntü çizen AYGAZ, geçtiğimiz haftanın özellikle ilk ve son işlem gününde etkili olan alışlar ile geçtiğimiz haftayı %9,04 oranında değer kazanarak tamamladı. Son işlem gününde etkili olan alışlar ile önemli ortalamalarını da aşmayı başarabilen AYGAZ hissesinde 178,00 TL seviyesinde stop olmak koşuluyla yukarı yönlü fiyat hareketlerinde alım yönlü pozisyonların denenebileceğini düşünüyoruz.

Hedef Fiyat: 201,50 ₺
Zarar Kes: 178,00₺

CIMSA

Geçtiğimiz işlem haftasının ilk işlem gününde 36,80 TL seviyesinde bulunan yatay direnç bölgesinden gelen kâr satışları ile geri çekilmelerin haftanın geneline yayıldığı CIMSA hissesinde özellikle Cuma günü anlamlı bir bölge olan 10 günlük kısa vadeli ortalamadan bulunan destek alışlarını pozitif olarak değerlendiriyoruz. Hissede son gün etkili olan yükseliş hareketi ile yeniden 36,80 TL seviyesinde bulunan yatay direnç bölgesine yakın bir kapanış görmemiz dolayısıyla yeni işlem haftasında bu bölgenin aşılabileceğini öngörüyoruz.

Hedef Fiyat: 39,40 ₺
Zarar Kes: 35,30 ₺

ENJSA

Geçtiğimiz hafta da model portföyümüzde yer alan ENJSA hissesinde 68,00 TL seviyesinin aşılmasını oldukça yakından takip ediyorduk. 68,00 TL bölgesinin aşılması ile birlikte geçtiğimiz hafta %4,82 oranında değer kazanan hissede alışların bu hafta da devam etmesini öngörüyoruz. 67,80 TL seviyesinde zarar kes çalıştırmak koşuluyla yükselen trendin üst bandı olan 75,00 TL seviyesine doğru yükselişlerin etkili olması görülebilir.

Hedef Fiyat: 75,00 ₺
Zarar Kes: 67,80 ₺

SELEC

Son haftalarda güçlü performansı ile dikkat çeken SELEC, Temmuz ayının başından itibaren güçlü görünümünü koruyor. Son işlem haftasında 54,40 TL seviyesinde bulunan yatay direnç bölgesini aşmayı başarabilen hissede haftalık bazlı momentum indikatörleri de güç topluyor. Hissede bu hafta 57,00 TL bölgesini takip ediyor olacağız. 57,00 TL bölgesi üzeri tutunmalarda 61,40 TL bölgesine doğru alışlar etkili olabilir.

Hedef Fiyat: 61,40 ₺
Zarar Kes: 54,50 ₺

Kaynak: Phillip Capital Haftalık Model Portföy

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!