EUR/USD Paritesi Yorumları / İntegral Yatırım – (30.07.2024)

EURUSD Fed faiz kararını bekliyor

Fed faiz kararı yaklaşırken, dolar endeksinde güçlü görünüm devam ediyor. Piyasada beklentiler Fed’in faizi sabit tutacağı yönünde iken, EURUSD paritesinde risk iştahı azalmaya devam ediyor. ABD’de, siyasetin belirsizlik alanı olmaya devam etmesi, seçim sonrası piyasalara etkisinde soru işaretleri olmasına sebep oluyor. Öte yandan Fitch Ratings, bu yıl Fed’in bu yıl 2 kez faiz indirimine gitmesini beklendiğine, son enflasyon ve iş gücü piyasası verilerinin de bu ihtimali desteklediğini işaret etti.

EURUSD Teknik Analiz: EURUSD paritesi 22 günlük hareketli ortalamasını aşağı yönlü kırarak satış baskısını hızlandırdı. Ana eğilimin aşağı yönlü olduğu paritede, 50 günlük hareketli ortalama olan 1.081 seviyesinin aşağı yönlü kırılması durumunda 1.080 bölgesi güçlü destek seviyesi olarak takip edilebilir. Öte yandan gelebilecek tepki alımlarında 1.084 bölgesi direnç seviyesi olarak izlenebilir.

Destekler: 1.0810 / 1.0800 / 1.0770
Dirençler: 1.0840 / 1.0880 / 1.0900

Kaynak: İntegral Yatırım Forex ve VİOP Bülteni

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!