Altın Yorumları / İntegral Yatırım – (29.07.2024)

Ons altında gözler FED’in faiz kararına çevrildi

Geçtiğimiz hafta açıklanan ABD verileri enflasyonun hız kestiğine ve büyümeyi aşağı çekmediğine işaret etmişti. Bu haftanın en önemli gündem maddesi Çarşamba günü açıklanacak olan FED faiz kararı olacak. Beklentiler FED’in bu hafta faizi sabit bırakması ancak Eylül ayı için faiz indirimine yönelik sinyaller vermesi yönünde. FED’in faiz indirimlerinin yakın olduğu beklentisi ons altındaki güçlü duruşu desteklemeye devam ediyor. Öte yandan ABD seçimlerine yönelik gelişmeler ve Orta Doğu’daki gelişmeler ons altın üzerindeki etkisini sürdürecek.

Teknik Analiz: Ons altın 2353 seviyesinden gelen tepki alımları ile kısa vadeli düşen trendini kırdı ve yukarı yönlü bir hareket başlattı. 2395 direncinin üzerinde kalıcılık sağlanması durumunda yükseliş hareketi 2450 seviyesine kadar ivme kazanabilir. Olası geri çekilmelerde ise 50 günlük hareketli ortalamanın bulunduğu 2359 seviyesi önemli bir destek görevi görmeye devam edebilir.

Destekler: 2359/ 2315 / 2277
Dirençler: 2395 / 2450 / 2483

Kaynak: İntegral Yatırım Forex ve VİOP Bülteni

Google Play'den ücretsiz indirin
SİZ DE BİNLERCE YATIRIMCI GİBİ PARA & BORSA MOBİL UYGULAMASINI ÜCRETSİZ İNDİREREK GÜNCEL PİYASA YORUMLARINA ULAŞMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN

@ParaBorsaNet'i Twitter'da Takip Et!

ÖNEMLİ HABERLER VE GÜNCEL PİYASA YORUMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN BURAYA TIKLAYARAK HEMEN TWITTER'DA BİZİ TAKİP EDİN!